Suunnittelu

Uniikki suunnittelutyö

Suunnittelemme asennuksen Schletter Configurator ohjelmistolla, joka takaa oikeat kiinnitystarvikkeet juuri Teidän katollenne. Ohjelmisto huomioi mm. alueen lumi- ja tuulikuorman sekä kattorakenteen valmistusmateriaalit aina kiinnityspisteisiin saakka. Aurinkopaneelien elinikä on 30-40 vuotta, joten kiinnitystarvikkeisiin ja suunnitteluun kannattaa panostaa!

Suunnitteluvaiheessa tarkastelemme kattonne mahdollisia varjostuksia, joita saattaa muodostua esim. alueen puustosta tai vaikkapa muista rakennuksista. Mikäli osa paneeleista varjostuu päivän aikana, kytkentä tehdään aina rinnankytkentänä. Rinnankytkennän etuna on, että yhden paneelin varjostus ei haittaa muiden paneelien toimintaa. Sarjakytkennän etuna on korkeampi siirtojännite ja sen myötä pienemmät sähkönsiirtohäviöt.

ASENNUSPALVELU TAKUUTYÖNÄ

Asennuspalvelu takuutyönä

Asennamme yhteisesti tehdyn suunnitelman mukaisesti aurinkoenergiajärjestelmän Teille takuutyönä. Asennukseen kuuluu myös koulutus, jossa opastamme Teidän käyttämään, seuraamaan ja hyödyntämään aurinkoenergiajärjestelmän tuottoa mahdollisimman tehokkaasti ja tällä tavoin kuolettamaan sijoitetun pääoman mahdollisimman nopeasti.

Tiilikatoille asentaessa kattoon kiinnittyvät osat on vahvaa ruostumatonta terästä aina ruuveja myöden. Käytämme asennuksissa Schletter Roof hook Rapid 2+ Universal kiinnityskoukkuja, joiden avulla voimme säätää aurinkopaneelien alle jäävän tuuletusvälin riittävän suureksi. Riittävä tuuletusväli on tärkeä, koska se kuivaa katon sateen jälkeen nopeasti ja myös aurinkopaneelit tuottavat mahdollisimman tehokkaasti sähköä, koska viileä paneeli kerää energiaa huomattavasti tehokkaammin kuin lämmin paneeli.

Katolta alas tuleva johdotus (johtoja on yleensä 2 kpl, rinnankytkennässä 4 kpl) käydään läpi yhdessä kiinteistön omistajan kanssa. Mahdollinen reikä/reiät paikataan asianmukaisesti ja omistajan tai omistajan edustajan valvonnassa.

Normaaliolosuhteissa asennustyö omakotitalouksille pystytään hoitamaan yhden päivän kuluessa! Lopuksi siivoamme paikat ja viemme jätteet pois mennessämme.

Asennustyöllämme on 1 vuoden takuu.

Takuu ja Tuki

Takuu ja tuki

Myönnämme EU:ssa valmistetuille SolarTek aurinkopaneeleille 10 vuoden takuun ja 20 vuodentuottotakuun aina 80% saakka. ABB taajuusmuuttajan eli invertterin takuuaika on 5 vuotta. Asennustelineillä on 10 vuoden takuu. Käytämme ainoastaan saksalaisia Schletterin telineitä, joissa kaikki kattoon kiinnittyvät osat ovat vahvaa ja laadukasta ruostumatonta terästä. Lisäpalveluna voit hankkia meiltä myös huolenpitopalvelun, jossa käymme vuoden välein tarkastamassa ja puhdistamassa paneelit ja niiden ympäristön.

Rahoituspalvelu

Rahoituspalvelu

Kauttamme saat tarvittaessa myös edullisen rahoituksen. Korot ovat vähennyskelpoisia verotuksessa. Kysy lisää kotimaisesta rahoituksestamme!

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys

Verottaja osallistuu aurinkoenergiajärjestelmäsi kustannuksiin kotitalousvähennyksen muodossa. Voit saada verotuksessasi takaisin veronpalautuksena 50% työn osuudesta. Kotitalousvähennyksen suuruus on 2400 €/henkilö vuodessa ja taloutta kohti jopa 4800 €. Asennuksen jälkeen lähetämme Teille valmiin kotitalousvähennyslaskelman verotustasi varten. Vähennyksestä saa halutessasi hyödyn vaikka heti, kun haette muutosta verokorttiin. Kotitalousvähennystä voi hakea vanhemmilleen heidän asuntonsa laadun parantamiseen. Autamme tarvittaessa kaikissa kotitalousvähennyksen hakemiseen liittyvissä asioissa.

Huolenpitopalvelu

Huolenpitopalvelu

Lisäpalveluna voit hankkia meiltä myös huolenpitopalvelun, jossa käymme vuoden välein tarkastamassa ja puhdistamassa paneelit ja niiden ympäristön. Kysy lisää!