Suunnittelu

Uniikki suunnittelutyö

Suunnittelemme asennuksen Schletter Configurator ohjelmistolla, joka takaa oikeat kiinnitystarvikkeet juuri Teidän katollenne. Ohjelmisto huomioi mm. alueen lumi- ja tuulikuorman sekä kattorakenteen valmistusmateriaalit aina kiinnityspisteisiin saakka. Aurinkopaneelien elinikä on 25-30 vuotta, joten kiinnitystarvikkeisiin ja suunnitteluun kannattaa panostaa!

Suunnitteluvaiheessa tarkastelemme kattonne mahdollisia varjostuksia, joita saattaa muodostua esim. alueen puustosta tai vaikkapa muista rakennuksista. Mikäli osa paneeleista varjostuu päivän aikana, kytkentä tehdään aina rinnankytkentänä. Rinnankytkennän etuna on, että yhden paneelin varjostus ei haittaa muiden paneelien toimintaa. Sarjakytkennän etuna on korkeampi siirtojännite ja sen myötä pienemmät sähkönsiirtohäviöt.

ASENNUSPALVELU TAKUUTYÖNÄ

Asennuspalvelu takuutyönä

Asennamme yhteisesti tehdyn suunnitelman mukaisesti aurinkoenergiajärjestelmän Teille takuutyönä. Asennukseen kuuluu myös koulutus, jossa opastamme Teidän käyttämään, seuraamaan ja hyödyntämään aurinkoenergiajärjestelmän tuottoa mahdollisimman tehokkaasti ja tällä tavoin kuolettamaan sijoitetun pääoman mahdollisimman nopeasti.

Tiilikatoille asentaessa kattoon kiinnittyvät osat on vahvaa ruostumatonta terästä aina ruuveja myöden. Käytämme asennuksissa kotimaisia Orima kiinnikkeitä, joiden alle jää riittävän suuri tuuletusväli. Riittävä tuuletusväli on tärkeä, koska se kuivaa katon sateen jälkeen nopeasti ja myös aurinkopaneelit tuottavat mahdollisimman tehokkaasti sähköä, koska viileä paneeli kerää energiaa huomattavasti tehokkaammin kuin lämmin paneeli.

Katolta alas tuleva johdotus (johtoja on yleensä 2 kpl, rinnankytkennässä 4 kpl) käydään läpi yhdessä kiinteistön omistajan kanssa. Mahdollinen reikä/reiät paikataan asianmukaisesti ja omistajan tai omistajan edustajan valvonnassa.

Normaaliolosuhteissa asennustyö omakotitalouksille pystytään hoitamaan 1-2 päivän kuluessa! Lopuksi siivoamme paikat ja viemme jätteet pois mennessämme.

Asennustyöllämme on 5 vuoden takuu.

Takuu ja Tuki

Takuu ja tuki

Myönnämme aurinkopaneeleille 12 vuoden materiaalitakuun ja 25 vuoden tehontuotto takuun aina 84.80% saakka. Huawei invertterin takuuaika on 10 vuotta. Asennus telineillä on 30 vuoden takuu. Käytämme kotimaisia Oriman telineitä. Lisäpalveluna voit hankkia meiltä myös huolenpitopalvelun, jossa käymme vuoden välein tarkastamassa ja puhdistamassa paneelit ja niiden ympäristön.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys

Verottaja osallistuu aurinkoenergiajärjestelmän kustannuksiin kotitalousvähennyksen muodossa. Voit saada verotuksessasi takaisin veronpalautuksena 40% työn osuudesta. Kotitalousvähennyksen suuruus on 2250 €/henkilö vuodessa ja taloutta kohti jopa 4500 €. Asennuksen jälkeen lähetämme Teille valmiin kotitalousvähennys laskelman verotusta varten. Vähennyksestä saa halutessasi hyödyn vaikka heti, kun haette muutosta verokorttiin. Kotitalousvähennystä voi hakea vanhemmilleen heidän asuntonsa laadun parantamiseen. Autamme tarvittaessa kaikissa kotitalousvähennyksen hakemiseen liittyvissä asioissa.

Huolenpitopalvelu

Huolenpitopalvelu

Lisäpalveluna voit hankkia meiltä myös huolenpitopalvelun, jossa käymme vuoden välein tarkastamassa ja puhdistamassa paneelit ja niiden ympäristön. Kysy lisää!